Svet

Region

Kim Kardašijan i Kanje Vest zabranili Opri Vinfri da dođe na venčanje

Pripreme za venčanje Kim Kardašijan i Kanje Vesta su uveliko u toku. Venčanje će se odviti u Parizu, a popis slavnih gostiju se već sastavlja i jedno je sigurno - Opra Vinfri nije na njemu.

Kim Kardašijan i Kanje Vest zabranili Opri Vinfri da dođe na venčanje



Kim Kardašijan i Kanje Vest konačno odredili datum venčanja
Reper Kanje Vest i njegova izabranica Kim Kardašijan su odlučili da svoje venčanje održe u Parizu, spisak zvanica uveliko spremaju, a na njemu se neće naći ime miljenice Amerike - Opre Vinfri.

Snovi se ostvaruju: Kim Kardašijan se pohvalila prstenom od šest miliona dolara (Foto)
Slavni reper je doneo ovakvu odluku iz razloga što je Opra toliko popularna da se plaši da će sama njena pojava da zaseni njihovo venčanje i prezme im svetlo pod reflektorima. "On stvarno misli da će Opra da im otme šou i da će gosti jedino da pričaju o tome šta je nosila, i da pokušavaju da se slikaju sa njom", rekao je izvor blizak paru.

Kanje i Kim su oduvek hteli prelepo venčanje koje će bit propraćeno svom medijskom pažnjom koju je moguće dobiti, i ne žele da im išta poremeti jedan od najvažnijih događaja u životu, pa čak iako to znači jedna zvanica manje.

Reper je otkrio da se on čak brine i oko frizure koju će njegova supruga da nosi na veliki dan, samo da se Kim apsolutno ne bi potresla oko ičega što se tiče njihove svadbe.

Autor: A.K.
Foto: Instagram/Kim Kardashian

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>