Region

Svet

Teya Dora doživela neprijatnu situaciju za rođendan: Pogledajte reakciju srpske predstavnice (VIDEO)

 Teya Dora, talentovana srpska pevačica, odabrana je da predstavlja Srbiju na Evroviziji 2024. godine sa svojom pesmom "Ramonda". Ovaj izbor dolazi nakon što je osvojila srca publike i žirija na nacionalnom takmičenju u Srbiji svojom emotivnom izvedbom i snažnim glasom.

Teya Dora doživela neprijatnu situaciju za rođendan: Pogledajte reakciju srpske predstavnice (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/iamteyadora



S nestrpljenjem se očekuje Teyin nastup na velikoj evropskoj sceni 7. maja u prvoj polufinalnoj večeri, gde će imati priliku da predstavi svoju zemlju i svoj talenat širom sveta. Pesma "Ramonda" već privlači pažnju svojom originalnošću i snagom izraza, obećavajući da će ostaviti dubok utisak na publiku.



Ali to nije sve! Osim što će se takmičiti na Eurosongu, Teya je sinoć proslavila svoj rođendan u jednom klubu u Malmeu, gde se odvija takmičenje. Vesela i raspoložena, Teya je uživala u druženju sa prisutnima, a onda je usledila neočekivana situacija kada je želela da nazdravi sa gostima.

Nakon što je zakačila čaše sa šampanjcem koje je držao jedan od članova delegacije i slučajno ga ispolivala, Teya se prvo zbunila, a zatim nasmejala uz reči: "Srećan mi rođendan" - što je opisala u videu koji je podelila na svom Instagram profilu.

Ovaj neplanirani trenutak dodatno je pokazao njen vedar duh i sposobnost da nasmeje svoje obožavaoce u neočekivanim situacijama.



Podsetimo, Teya Dora će nastupiti prve polufinalne večeri "Evrovizije 2024"  koje će se održati 7. maja u 21h, pod rednim brojem 2.

Slične vesti: ​Najbolji teniser sveta đuskao uz hitove hrvatske zvezde! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>