Region

Svet

Jasna Jojić majka Teye Dore otkrila da su vračare predvidele uspeh!

Teodorina mama, Jasna Jojić, poznata je gledaocima kao etnolog, ona često gostuje u emisijama i priča o raznim temama kao što su crna magija i običaji na sahranama. Jednom je čak podelila priču o tome kako su joj vračare, s kojima je dolazila u kontakt tokom istraživanja, predvidele da će njena ćerka Teya postići veliki uspeh.

Jasna Jojić majka Teye Dore otkrila da su vračare predvidele uspeh! Foto: Printscreen Youtube/RTV Mag/Republika




Srpska predstavnica na prestižnom muzičkom takmičenju, Teya Dora, će ponovo izvesti pesmu "Ramonda" na velikoj bini u finalu koje će se održati 11. maja. Prva se oglasila njena majka koja je otkrila da je Teya Dora najviše strahovala od glasanja u prvom polufinalu. Ranije je u intervjuima sa medijima govorila o Teyinom odrastanju i činjenici da je zbog nje morala da napusti svoj posao.


Gledaoci su dobro upoznati sa Teya Dorinom mamom, Jasnom Jojić, koja je etnolog i često se pojavljuje u emisijama gde priča o temama poput crne magije i običaja na sahranama. Jednom je čak podelila priču o tome kako su joj vračare koje je upoznala tokom svog istraživanja predvidele da će njena ćerka postići veliki uspeh.

Možda vas interesuje:
Pokojnik, ogledalo i ostala stara verovanja i običaji!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>