Lepota

Ljubav & Sex

Šta koristi Monika Beluči kako bi izgledala mladoliko?!

Šta koristi Monika Beluči kako bi izgledala mladoliko?! Ona je simbol italijanske lepote, a sa godinama nije izgubila na šarmu. Ovo su njeni trikovi!

Šta koristi Monika Beluči kako bi izgledala mladoliko?! Screenshoot/Instagram
Monika Beluči je simbol italijanske lepote. Po njenom mišljenju, sa godinama nije izgubila nego je još više dobijala što se tiče lepote i izgleda. Ne drži nijednu posebnu dijetu, voli plivanje i jogu.

 

Obožava crveni karmin i duge opuštajuće kupke za telo. A kako neguje kosu? Monika ima raskošnu, gustu kosu i nosi frizure koju su uglavnom klasične. Ne voli dramatične promene boje kose i farbanje, trudi se da izgleda prirodno.Monika i dalje nosi dugu ravnu kosu (obično je pravilo da je žene sa godinama skraćuju i posvetljuju).Koristi šampon razblažen u vodi kako joj kosa ne bi bila previše isušena i veruje da je upotreba koncentrisanih šampona štetna.

 

Kosu pere dva puta nedeljno. Na koren kose stavlja maslinovo ulje i povremeno ga koristi za dubinsku negu.


Hladno ceđeno maslinovo ulje, bogato vitaminima A i E takođe koristi i u svakodnevnoj ishrani. Smatra da važna zdrava i balansirana ishrana ali da ne treba biti preterano strog prema sebi.

 

Izbegava feniranje tako da frizuru pravi samo onda kada učestvuje u javnim događajima i snimanjima, ostalim danima pokušava da joj da oduška.Za njenu misterioznu lepotu zaslužno je i unutrašnje zadovoljstvo i sreća.

 

"Ukoliko ste zadovoljni i srećni, kao što sam ja, nemate razloga da brinete zbog starenja", zaključila je ona.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE

 

Ako imate previše aktivnu bešiku ove namirnice pogoršavaju stanje!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>