Region

Svet

Sutra počinje "Lov na poznate"

U nedelju 9. januara, tačno u 21 čas na TV Pink počinje nova sezona emisije "Paparaco: Lov na poznate" autora Darka Popovića. Za voditeljsku i naratorsku ulogu u serijalu je i dalje zadužena Sandra Čerin. U narednom periodu nas očekuje 21 epizoda ovog dinamičnog i uzbudljivog serijala o srpskim zvezdama, ali onakvim kakve su zaista.

 Sutra počinje



Pojaviće se preko 100 najpoznatijih i najaktuelnijih ličnosti Srbije i regiona. Prva epizoda donosi sedam novih top priča, a autor Darko Popović ne želi da otkrije baš sve adute.

"Moćićete da pogledate kako je Džej Ramadanovski letos uslikan sa novom devojkom, koja je po običaju za pola metra višlja od njega, kao i to kako je nesebično delio novac po ulici socijalno ugroženima!" objašnjava Popović.

"Takođe, možete da pogledate i ekskluzivni tajni snimak vatrene ljubavne igre na palubi iznajmljene jahte folk zvezde Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića. Ostala imena ne možemo otkriti, ali možemo reći da će se u prvoj epizodi pojaviti jedan od najpopularnijih sportista sa kraja dvadesetog veka sa opuštenim stomakom, zatim pevačica koja je uslikana sa pozamašnim viškom kilograma i rekordnim celulitom, nova ljubavna veza još jednog folk pevača, kao i dve seksepilne pevačice u kupaćim kostimima i toplesu koje će obradovati celokupnu mušku publiku!"

U ulozi komentatora priloga naćiće se psiholog Aleksandra Janković, kompozitor Marko Kon, književnica Natalija Dević, stilistkinja Tijana Todorović, kao i novinari Vesna Milanović i Nemanja Pajić.


izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>