Region

Svet

Anastasija Ražnatović: Pesma i spot - Promašena! (VIDEO)

Anastasija Ražnatović samo mesec dana posle pesme "Volim te" obradovala fanove i publiku novom baladom. Ljubavni brodolom devojke koja gubi mladića koga neizmerno voli. Pesma i spot "Promašena".

Anastasija Ražnatović: Pesma i spot - Promašena! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



"Od samog početka mog pojavljivanja u muzičkom svetu ljudi koji vole moje pesme i koji vole mene traže mi da snimim baladu. Mislim da sam našla pravu, u kojoj može da se pronađe većina devojaka. Jedne večeri u Skoplju, dok sam snimala album, došla je Sara Milutinović i napisala ovu pesmu za jedan dan, prosto ju je osetila, a meni se odmah svidela." - izjavila je Anastasija Ražnatović i dodala da je pesma izuzetno emotivna:

"Ušla sam u studio i iz prve snimila pesmu. Meni je izuzetno realna jer smatram da se većina devojaka nekada oseća promašeno kada naprave greške u emotivnim odnosima koje se, nažalost, ne daju ispraviti."

Spot u kome Anastasija izgleda poput vile u gotovo filmskim kadrovima snimila je u prirodi, te je na jednoj od livada u blizini mesta Ðurinci uspela da dočara emotivnu bol koja se pominje u pesmi. 

Pored toga, mlada zvezda je sklopila novu poslovnu saradnju i tekst ove balade potpisuje Aleksandra Milutinović, koja je tvorac velikog broja hitova na našim prostorima, dok je na aranžmanu radio Darko Dimitrov, koji sa Anastasijom radi od početka njene muzičke karijere.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>