Region

Svet

Legendarni hit Džeja Ramadanovskog bio je namenjen drugom pevaču

Džej Ramadanovski, koji je preminuo 2021. godine, ostavio je iza sebe bogatu muzičku karijeru s nizom hitova. Pesma "Upalite za mnom sveće" koja je nastala pre 28 godina, bila je namenjena drugom pevaču.

Legendarni hit Džeja Ramadanovskog bio je namenjen drugom pevaču Foto: Printsreen Youtube/Balkanskom ulicom



Na albumu koji je objavljen je 1996. godine, nalaze se neki od njegovih najvećih hitova poput "Dunav", "Iznajmiću sobu s pogledom na te", "Crna zemlja", "Idi iz mog grada" i drugi.



Džej je tada sarađivao s Draganom Brajovićem Brajom, koji je otkrio neke detalje o radu s preminulim pevačem, uključujući i tajnu pesme "Upalite za mnom sveće". Ovaj hit prvobitno je bio namenjen Rođi Raičeviću.

"Pesmu 'Upalite za mnom sveće' prvo je čuo Rođa Raičević, međutim, rekao mi je da zovem Džeja, smatrajući da je to prava pesma za njega. Tako je i bilo, Džej je došao i bio je oduševljen, želeo je odmah da je radi i imao je ceo koncept odmah u glavi. To možda deluje apsurdno, da je pevač muzikalan, ali verujete da nekad nije tako. Džej je odmah znao kako da čitavu kompoziciju odradi. Neponovljiv je bio," rekao je Braja svojevremeno, prenosi 24sedam.

Sllične vesti: ​Dragana Mirković i Ivan Zak: Kad srce stane spot i pesma 2024 (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>