Style

Ljubav

Retrogradni Merkur kreće direktno! Devica, Bik i Jarac još malo da se čuvaju!

Retrogradni Merkur kreće direktno! Devica, Bik i Jarac još malo da se čuvaju! Oni će dalje osećati Merkurov negativan uticaj, ali to će svakako biti manje izraženo nego kada je planeta retrogradna.

Retrogradni Merkur kreće direktno! Devica, Bik i Jarac još malo da se čuvaju! Svet Plus



Merkur je krenuo direktno 10. marta 2020. godine, očekuje nas kolektivno buđenje iz nerealnih snova, loših ambicija i negativnost.

Ako ste se u prethodnom periodu osećali mentalno iscrpljeno, planovi se nisu ostvarili onako kako ste mislili ili su se u vašem životu pojavile nove prepreke, to znači da vas je okupirao retrogradni Merkur

Sada, 10. marta 2020. godine, Merkur kreće direktno i donosi nam mnoga olakšanja, naročito u polju komunikacije. Potrebno je nekoliko dana kako bi se sve u našoj orbiti regulisalo i dovelo u red, ali uskoro će frustracije i zbunjenost nestati.

Mekur se već tri nedelje kretao unazad, a kada krene direktnim putem, očekuje nas kolektivno buđenje iz nerealnih snova, loših ambicija i negativnosti. Postajemo svesniji svojih postupaka i već u prvim danima osećamo blago rasterećenje kada određene stvari krenu same od sebe da se razrešavaju.

Ipak, neće sve biti idealno, jer Merkur postepeno kreće unapred i moguće je da određeni znakovi, naročito zemljani (Devica, Bik i Jarac) i dalje osećati Merkurov negativan uticaj, ali to će svakako biti manje izraženo nego kada je planeta retrogradna.

Zapravo, sada je pravi trenutak da iskoristite sve što ste naučili u periodu retrogradnog Merkura. Iako je retrogradni Merkur mračan i donosi nevolje, njegov uticaj ima i značaj, jer počinjemo lakše da uviđamo sopstvene greške.

 


U prvim danima direktnog Merkura shvatićete šta je zapravo bio uzrok problema koji su nastali u periodu retrogradnog kretanja.

Uskoro ćete pronaći način kako da iskoristite svo stečeno znanje i polako se približite uspehu.

Sada postajete spremniji da donesete važne odluke, uspostavite bolju komunikaciju i povučete uspešnije poteze.

Period direktnog Merkura je kao vid popravnog testa na kojem možete da ispravite mnoge zadatke koje ste pogrešno rešili na prvom testu.

Pokušajte - vredeće!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>