Region

Svet

Evo za koliko novca je Veljko Ražnatović kupio mladu!

Ovu informaciju su vešto skrivali. Ne može se ni uporediti sa cifrom koju je Arkan dao za Cecu! Evo za koliko novca je Veljko Ražnatović "kupio" svoju mladu, lepu Bogdanu Rodić!

Evo za koliko novca je Veljko Ražnatović kupio mladu! Screenshoot/Instagram



Juče je održana svadba decenije, a sudbonosno "da" pred Bogom i zakonom izgovorili su Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, od juče Ražnatović.

Mladenci su želeli da ispoštuju naše mnogobrojne običaje, a jedan od njih bio je i kupovina mlade.

Veljko je sa svojom porodicom i prijateljima došao po mladu u Titel, pogodio jabuku, a onda je otišao po svoju nevestu.



Oni su običaj "kupovine" obavili u Bogdaninoj kući, tako da informacija za koliko para je prodana nije procurila. Ipak, sada je otkriveno da je Veljko svoju nevestu platio 20.000 evra.

Iako je ova suma novca čitavo bogatstvo, neuporedivo je sa pola miliona maraka koliko je njegov otac Željko Ražnatović Arkan na svom venčanju dao za Svetlanu Cecu Ražnatović.

Aca Lukas, Radiša Trajković Đani, Ana Nikolić, Aco Pejović, Željko Mitrović sa ženom Milicom, Ivica Dačić, Ivica Tončev, Željko Joksimoć i Jovana Joksimović, Saša Matić sa ženom, Žika Jakšić, Dušica Jakovljević, Milan Kalinić, Sanja Marinković, Milan Vasić, Viki Miljković i mnogi drugi bili su među gostima.

Prema informacijama izvora "iz sale", mladenci su tortu na sedam spratova morali da iseku mačem!

Osim brojnih pevača koji su se latili mikrofona, među kojima je bio i Đani kojeg su gosti kitili evrima kako su stigli, publiku su zabavile i balerine koje su odigrale deo iz baleta "Labudovo jezero", prenosi domaća štampa.

Takođe, Dragan Marković Palma je sparingovao sa Veljkom pred zvanicama!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>