TV Show

Parovi

Marko DNK sumnja da je Divna rodila dete Baneta Čolaka! (VIDEO)

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga" i bivši učesnici emisije DNK ponovo na malim ekranima. Divna se nedavno porodila i dobila sina, a njen suprug Marko sumnja da je rodila dete Baneta Čolaka. Ne propustite emisiju večeras u 22 i 45 časova na Pink kanalu.

Marko DNK sumnja da je Divna rodila dete Baneta Čolaka! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Divna Milanović i Marko Kocić postali su poznati javnosti nakon učešća u emisiji DNK. Oni su zatim učestvovali i u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", nakon kog su se povukli iz javnog života i drugi put se ostvarili kao roditelji.

Marko opet sumnja u to da je dete njegovo, jer dok je on na poslu Divna je sama kod kuće. Kocića muči i to što sin Ivica ima plave oči, što nije nasledio od njega.

Marko nije promenio svoje navike, pa je i dalje, kako je rekao, najveći švaler u selu. Kocić ne može da pomiri sa tim da sa Macom Diskrecijom u rijalitiju Zaduga nije bio intiman pošto je, kako je sam rekao, imao priliku za to.



Kocić je ponovo pozvao emisiju DNK kako bi utvrdili da li je Ivica njegov sin, a kako je rekao, sumnja da je otac deteta upravo njegov bivši cimer - Bane Čolak.

Divna i Marko imaju i stariju ćerku Kristinu, koju je tokom njihovog boravka u Zadruzi, prošle godine oduzela socijalna služba, pa je boravila u hraniteljskoj porodici. Sada su svi članovi porodice na okupu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>