Lepota

Ljubav

Da li ste čuli za detokcikaciju kože? Potreban vam je samo jedan predmet, a rešićete se i velikog problema

Najnovija tehnika koja daje rezultate posle mesec dana! Metoda koja je uvedena pre tri decenije, ali je tek sad postala potpuni hit.

Da li ste čuli za detokcikaciju kože? Potreban vam je samo jedan predmet, a rešićete se i velikog problema Foto: Svet Plus




Poznato je da postoji nekoliko načina za detoksikaciju organizma, poput detoks napitaka za pročišenje jetre, bubrega I tako dalje. Ali da li ste znali da postoji i detokcikacija kože? I to je moguće i to uz pomoć četke.

Suvo četkanje je tehnika koja omogućava čišćenje kože, uz istovremenu detoksikaciju unutrašnjih organa. Metoda koja je uvedena pre tri decenije, ali je tek sad postala potpuni hit, a u Rusiji, Turskoj i Skandinaviji je popularna već stotinama godina.

Obnavljanje kože nije jedina blagodet već i – uklanjanje celulita. Sve što je potrebno je četka s dugačkom ručkom, napravljena od prirodnih materijala. Bolje je ako četka ima odvojeni vrh sa drškom za ruku. Ako ne nađete četku, biće dobar i sunđer od prirodnih materijala.

Četkanje se uvek radi na suvo, a nakon toga potrebno je istuširati se ili okupati, kako biste sa sebe uklonili ćelije stare kože i toksine. Dugačkim, ravnim pokretima četkajte noge od stopala prema gore, zatim ruke od šaka prema ramenima, leđa odozgo prema dole i stomak odozdo prema gore. Takvo četkanje će usmeriti limfu prema srcu.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>