Lepota

Ljubav

Podmladite se, ova maska briše deset godina sa vašeg lica!

Podmladite se, ova maska briše deset godina sa vašeg lica, a ne naručuje se putem interneta, niti se kupuje u specijalizovanim radnjama. Napravite je sami kod kuće!

Podmladite se, ova maska briše deset godina sa vašeg lica! Svet Plus



Svako želi da izgleda lepo, negovano i mlađe, žene posebno brinu o borama na svom licu, pa kupuju razne kreme koje obećavaju peglanje bora, pritom daju ogroman novac. Što je najgore, nakon nekog vremena dožive razočarenje jer nema vidljivih rezultata. 

Za ovu masku vam ne treba puno novca, a sastojke svi imamo u kuhinji i sve je potpuno prirodno. U pitanju je pirinač! On je odličan za vašu kožu jer sadrži linoleinsku kiselinu i skvalen ( polinezasićeni tečni ugljen vodonik, snažan antioksidans, koji naše telo samo stvar) i učiniće vašu kožu deset godina mlađom.  Ovi sastojci povećavaju i proizvodnju kolagena u koži. Potrebno vam je:

- 3 kašičice pirinča
- 1 kašičica mleka
- 1 kašičica meda


Pirinač kuvati i ocediti , nakon toga pirinčanu vodu pomešati sa kašičicom mleka, pa dodajte kašičicu meda. Masku uvek stavljajte na potpuno očišćeno lice i držite 20 minuta. Nakon toga operite lice toplom vodom. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>