Lepota

Ljubav

Životni vek trepavica je devedeset dana: Pobrinite se za njihov brži rast!

Životni vek trepavica je devedeset dana, odnosno tri meseca, zatim one počinju da opadaju da bi ih zamenile nove, zato se pobrinite za njihov brži rast.

Životni vek trepavica je devedeset dana: Pobrinite se za njihov brži rast! Svet Plus




Ukoliko imate bočicu od stare maskare dobro je operite, a isto učinite i sa četkicom. U bočicu sipajte sledeću masu:
- Ulje vanile  i ricinusovo ulje ( tri dela ricinusovog ulja i jedan deo ulja vanile )
Dobijeni regenerator možete sipati u bočicu ili ga držati u nekoj drugoj posudi sa poklopcem. Bitno je da svake večeri pre spavanja, umočite čistu četkicu u dobijeni balzam i namažete trepavice od korena do vrha. Lice i trepavice moraju biti očišćeni od šminke jer sa ovim balzamom treba prenoćiti.

Još jedna jako korisna stvar, kada su u pitanju trepavice i njihov rast je i vitamin E. Kapsule vitamina E, mogu se kupiti u svakoj bolje snabdevenoj apoteci. 
U činijici izmešati celu kapsulu vitamina E, jednaku količinu rastopljenog kokosovog masla, i jednaku količinu maslinovog ulja. Ovu masu treba nanositi dva puta u toku dana, najbolje tuferom jer je ovaj regenerator odličan za umorne oči, odnosno za predeo podočnjaka.

Negujte svoje trepavice, kožu, i kosu prirodnim preparatima ali imajte na umu da ništa od ovoga nije čarobni štapić i da za vidljive rezultate nega mora biti redovna.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>