Region

Svet

Region

Šesta epizoda serije Senke nad Balkanom: Neko veoma važan će biti ubijen!

U nedelju 26. novembra, u terminu od 20 časova na RTS 1, na redu je premijera  šeste epizode igrane TV serije "Senke nad Balkanom"".

Šesta epizoda serije Senke nad Balkanom: Neko veoma važan će biti ubijen! Promo



Tane i Maja su i dalje kod Prša i Milje. Tanetu je bolje. Doktor Babić ih posećuje da bi previo Taneta i donosi im vesti o Avramovom hapšenju i Stankovoj novostečenoj inspektorskoj slavi. Maja je isprva šokirana što je Avram glavoseča, ali kad se priseti nekih detalja, sve počinje da dobija nov smisao. Ipak, kad čuje od Taneta da je Avram tražio Violetinu ogrlicu, nije joj svejedno, jer je Vojin tu ogrlicu ostavio u njenom stanu. Ipak, Maja ništa ne kaže Tanetu.

Doktor Avakumović dolazi u Glavnjaču i sa Dimitrijevićem ispituje Avrama. Zaključuje da je Avram duševni bolesnik. Zadužuje žandare da mu daju terapiju da ne učini od sebe nešto do suđenja, na kome će, na Dimitrijevićevo insistiranje, biti tretiran kao da je zdrav.

Vojin traži Maju, ali dočeka ga Majina služavka Kosa. Vojin svejedno ulazi u kuću i uzima kutiju sa ogrlicom koju je tamo u afektu ostavio. Krista se sekira za Maju, ne javlja joj se danima, a zna da je imala probleme zbog negativa. Krista reši da traži pomoć od Mustafe. Ispriča mu za negative koje je Maja imala. Kaže da bi mu mogli biti zanimljivi, a zauzvrat treba da zaštiti Maju. Mustafa obeća Kristi da će naći Maju i tipove koji joj prete.

Bojana dolazi u Glavnjaču da poseti Stanka, zanima je što joj se ne javlja. Stanko je uzdržan, kaže joj da traži dete koje je oteto Mari...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>