Parovi

Farma

Parovi: Ivan Marinković otkrio šokantne detalje o Goci Tržan i njenim roditeljima: Razveli smo se jer me je varala!

U rijalitiju Parovi noćas je na poligrafu Ivan Marinković otkrio šokantne detalje o Goci Tržan i njenim roditeljima i ispričao je da su se razveli jer je ona njega varala.

Parovi: Ivan Marinković otkrio šokantne detalje o Goci Tržan i njenim roditeljima: Razveli smo se jer me je varala! Foto: Screenshot Happy tv



Ivan Marinković jedan je od učesnika Parova o kome se puno pričalo i pisalo. On je do sada ćutao i nije davao izjave, ali je rešio da u popularnom rijalitiju konačno progovori o svemu. Jedno od pitanja za Ivana je bilo: - Da li je istina da ste se razveli zbog toga što ste varali svoju bivšu ženu? 

Marinković je odgovorio: - Ne znam odakle produkciji ovo. Štaviše, bilo je obrnuto. Pravi razlog je bila kulminacija odnosa - rekao je Ivan. Na pitanje kako je došlo do razvoda: - Istina je da je Goca podnela papire za razvod. Jeste došlo do zahlađenja osnosa, nije mi tada bilo lako. Naše  porodice su pokušale da reše stvar, ali je bilo bezuspešno. Međutim, nas dvoje smo bili 5 godina u braku, znam je kako diše. Onda sam se dao u detektivske poduhvate i uhvatio je u prevari - objašnjava on. 

Onda je Ivan dobio jedno pomalo šokantno pitanje. - Da li je istina da je na ručku kod bivšeg tasta i tašte bilo onoliko sarmica koliko je bilo pristutnih? On je rekao ''ne'' što je poligraf prepoznao kao laž.

- Rekao sam na poligrafu "ne", ali slagao sam. Odmah da se razmemo, to su baka i deka moje ćerke, ja protiv tih ljudi nemam ništa. Ali moram da budem iskren, stvarno je bilo tako. Bilo je i malo salatice i još po nešto - bio je iskren učesnik. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>