Parovi

Farma

Milijana i Milojko: Jezive scene na svadbi i pokušaj saoubistva!

Milijana i Milojko su se venčali, a mladu je jako pogodilo što niko od  njene rodbine nije bio prisutan. Pojavila se jedino  njena baka. Do poslednjeg momenta se nadala da će njeni roditelji ipak doći. Jezive scene na svadbi i pokušaj saoubistva!

Milijana i Milojko: Jezive scene na svadbi i pokušaj saoubistva! Screenshoot/InstagramMladu je veoma pogodilo što njeni mama i tata nisu došli da budu uz nju na njen najvažniji dan, pa je u jednom trenutku, kada su je stigle emocije, htela da se ubije, ali su je prijatelji odgovorili od takve ideje.

Naime, Milijana se, kako Srpski telegraf saznaje, do poslednjeg trenutka nadala da će se u Milojkovom dvorištu pojaviti njeni roditelji, ali kako se to nije dogodilo, mlada je bila veoma nesrećna i više joj nije bilo do života.

"Milijana je znala da njeni roditelji ne podržavaju vezu sa Milojkom, međutim, mislila je da će oni na kraju popustiti i da će biti uz nju na dan svadbe. Sve vreme se tresla i gledala ka kapiji, ali oni se do kraja nisu pojavili. U jednom trenutku, kada je malo popila i kada su je stigle emocije, rekla je da je njen život promašen i da želi da se ubije, pa je sa nožem u rukama pokušala da izađe iz lokala, ali su je u tome sprečili najbolji prijatelji." - priča izvor i dodaje da su Bogdanovićkini bliski ljudi jedva smirili i odgovorili od sulude ideje:

"Dok je pričala o ocu i majci, lila je suze i u jednom trenutku je uzela nož želeći sebi da presudi. Kukala je da je veoma nesrećna i da šta god uradi, njenim roditeljima ne odgovara. Mnogo je boli to što se oni nje stide."

Prijatelji su joj brže-bolje oteli nož iz ruke i sve vreme su je tešili i govorili da će na kraju sve biti dobro, te da će njeni prihvatiti Milojka za zeta. Nakon ovako jezive scene njeni bliski bili su sve vreme uz nju, bukvalno je nisu ispuštali iz vida jer su se plašili da ne oduzme sebi život.

Milijana već dva puta pokušavala da se ubije!

Iako je još mlada, Milijana je dosta toga prošla, pa je tako zbog partnera koji ima 60 godina i svađe sa roditeljima već dva puta pre Milojka pokušala da se ubije. Mlada Bogdanovićka je sklona samopovređivanju, a to potvrđuju i reči njene komšinice koja je čitav život poznaje i koja je bila prisutna Milijaninim ispadima.

- Milijana i taj čovek su bili zajedno oko pola godine, a kada ju je ostavio, pokušala je da se ubije. Nagutala se lekova i pala! Ubrzo su je pronašli u besvesnom stanju i uspeli su da joj spasu život - rekla je Milijanina komšinica i dodala:

- Međutim, to nije jedini trenutak u kom se Bogdanovićka samopovređivala. Ona je jednom prilikom zbog iste neuzvraćene ljubavi i svađe sa roditeljima udarala glavom o prozor. Udarci su bili toliko jaki da je razbila staklo, koje joj je iseklo glavu, i tada je završila u bolnici.

Bogdanovićkina majka u bolnici, ocu bila preča utakmica!

Milijanina majka Slađana Bogdanović u suzama je za Srpski telegraf otkrila zbog čega nije prisustvovala ćerkinoj svadbi, a rekla nam je i zbog čega se ni njen muž nije pojavio na Milijaninoj svadbi.

- Meni je veoma loše, bolesna sam, ležim u bolnici i zbog toga nisam mogla da budem uz Milijanu. Žao mi je. Njen otac neće ni da čuje da se ona udala za Milojka. Dok mu se ćerka udavala, on je gledao utakmicu, to mu je bilo preče nego ćerkino venčanje - rekla nam je Slađana.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>