Ostalo

Sme�no

20 godina od smrti princeze Dajane: Otkriveno šta je rekla u poslednjem razgovoru! VIDEO

Danas se navršava tačno 20 godina od tragične smrti princeze Dajane, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u pariškom tunelu.

20 godina od smrti princeze Dajane: Otkriveno šta je rekla u poslednjem razgovoru! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Danas na godišnjicu njene smrti, poznati novinar, otkrio je detalje iz poslednjeg razgovora sa princezom koji je vodio samo nekoliko sati pre njene smrti: "Često smo razgovarali. Pre 20 godina, kao i celi svet, probudile su me strašne vesti o nesreći. Pričali smo samo nekoliko sati ranije. Dajana je trebalo da bude u Londonu, ali zbog lošeg vremena još dok je sa Dodijem bila na Sardiniji, putovanje se pomerilo za 24 časa. Oduvek je volela tačnost, nikada nije kasnila i nije volela da je drugi čekaju. Tada su je čekali njeni Vilijam i Hari, s kojima je trebalo da se nađe odmah nakon što dođe u London. Upravo smo o tome pričali poslednji put, o kašnjenju. Nazvala me je iz hotela "Ritz", kaže njen prijatelj, a prenosi "Index.hr". Upravo je policija kasnije utvrdila da je to bio jedan od njenih poslednjih telefonskih razgovora.

"Tokom našeg poslednjeg razgovora, Dodi nije bio pored nje, navodno je otišao da joj kupi prsten. Smetalo joj je što ju je ostavio samu u sobi. Rekla mi je tada: "Ričarde, napuštam sve javne dužnosti. Dosta mi je da me stalno kritikuju", rekla mi je tada.

Dodala je da planira nešto sasvim drugo, novi smer u životu. Nešto što će joj pomoći da sama kontroliše svoju sudbinu. Slutio sam da Dodi ima veze s tim. Rekla mi je da će njegov otac da joj pomogne da osnuje bolnice za decu u siromašnim delovima sveta i da će joj pomoći s ulaganjem u humanitarne akcije. Pitao sam je gde želi da započne te planove, a ona mi je kao iz topa izgovorila: "Egipat!" - rekao je Ričard.

"Dodi al Fajed bi joj brzo dosadio, njoj trebaju muškarci koji intelektualno mogu da je zainteresuju. Tokom tog razgovora pitala me je zašto su svi negativno nastrojeni prema Dodiju. "Da li zato što je bogat?", dodala je.

Povodom dve decenije smrti, njen lični vozač koji te kobni noći nije bio sa njom nikada sebi neće oprostiti što je nije lično on vozio. "Bio sam u bolnici u kojoj je bila smeštena. Nije bilo zavesa na prozorima i onda sam ja stavio krpe, međutim, tada nije bilo vazduha, te sam uključio ventilator. Tada su joj se pomerile trepavice i kosa i to nikada neću zaboraviti", rekao je on.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>