Ostalo

Sme�no

Ovo obavezno ponesite na put

U žurbi i uzbuđenju što kreću na odmor, mnoge dame se kasno sete da nisu ponele sve što su planirale. Ili, ponesu previše, pa malo mesta ostane u koferu za važnije stvari.

Ovo obavezno ponesite na put



Evo šta da ponesete, a da ne preterate.

Kosu na moru nije lako održavati, zato je pre putovanja ošišajte, dobro oblikujte i ofarbajte, pa vam neće trebati pena, gel, lak. Preko dana je uvek isperite slatkom vodom kada izađete iz mora, bazena ili jezera, a uveče jednom nežno šamponirajte blagim šamponom, najbolje prirodnim. Isperite je, na krajeve stavite regenerator, ne ispirajte ga.

Na odmoru se manje šminkajte, odmorite ten i zaboravite na jake ruževe, teške pudere, masne senke, posvetite se nezi lica i tela. Uz kremu sa zaštitnim faktorom, spakujte i mleko ili losion posle sunčanja, antirid i kremu za ruke i pete, koje ispucaju kada hodate bosi. Ne zaboravite balzam za usne i pincetu za obrve.

Pribor za manikir i pedikir, makazice, turpijica, grickalica i lak za nokte ne zauzimaju mnogo mesta u koferu, a lepi nokti izgledaju fantastično na preplanuloj koži.

Viber

Izvor: Svet Plus/Novosti

Povezane vesti:


>