Region

Svet

Katarina Živković: Baki ti si šmeker za Teletabise (Video)

Posle izbora sluge krenula na imanju je krenula standardna procedura, pa su farmeri započeli igru istine.

Katarina Živković: Baki ti si šmeker za Teletabise (Video)



 Na pitanje Ace Ilića upućenog Katarini, da li misli da su joj se svi farmeri obradovali pošto se vratila na imanje i u rijaliti, ona je odgovorila:

"Očigledno je da mi se nisu svi obradovali, i ne komuniciram sa svima", rekla je Katarina, a onda raspalila po Bakiju: "Ti si šmeker za Teletabise, a pitanje je - zašto lažeš? Da li misliš da bi trebalo da mi nešto kažeš, i izviniš se mojoj porodici i auditorijumu zbog kleveta.

"Đubre jedno, kada si me poljubio, kada si spavao samnom", pitala je pevačica koja planira da tuži densera zbog tvrdnji da ju je "oborio u seno". "Pričao sam istinu. Šta je tebi, budalo? Poljubio sam te u obraz kada smo se pozdravljali, ne lupaj gluposti, nisam spavao sa tobom. Jesi li ti normalna", iznervirao se Baki. "Je l' ti Srbiju praviš ludom", pala je u vatru Katarina. "Smešna si kao bioskop, prošetaj, doviđenja.

"Pala si na novinarske gluposti, čik se zakuni u majku i oca da pričaš istinu", rekao je Baki. "Ne kunem se nikada, šmekeru za Teletabise", besnela je pevačica, ali denser je završio diskusiju. Morala je da ostatak žuči prospe u pitanju za Sanju koja ju je nazvala otimačicom muževa - "jesi li ti zaljubljena u mene, pa toliko pričaš o meni"? "Jesam, zaljubljena sam", rekla je Sanja kroz ironični osmeh.

Peja je nešto kasnije otkrio istinu o navodnom seksu na farmi: "Nije Baki rekao za Katarinu nijednog trenutka ni da su se ljubili, ni da su spavali".
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>