Ostalo

Sme�no

Beograd po Hrvatima najluđi grad na svetu (Foto)

Hrvatski novinari i dalje su fascinirani noćnim provodom u Beogradu. Srpska prestonica je već godinama unazad Hrvatima i Slovencima omiljena vikend destinacija.

Beograd po Hrvatima najluđi grad na svetu (Foto)



U najnovijem internet izdanju "Jutarnjeg lista", Beograd je dobio epitet "najluđeg grada na svetu".



Naš reporter nakratko je zavirio u klubove s urbanom glazbom - Hypnotic, Noir, Plastyc i Mint, Zvonimir Krstulović/CROPIX)

Pod naslovom "Noćni život u Beogradu" hrvatski Internet portal objavio je seriju fotografija kod kojih je, osim lepotica na njima, najupečatljiviji potpis svake fotografije pojedinačno.


(Razdraganost, veselje i srdačnost na svakom uglu. Na spomen Jutarnjeg i Hrvatske gotovo svi su imali dodatni motiv za nekoliko toplih riječi i fotografiranje
                                               Zvonimir Krstulović/CROPIX)

"Beograd slovi za najluđi grad kada je u pitanju noćni život. U njemu nema mrtvih dana odnosno noći kada je provod u pitanju". kaže fotograf Zvonimir Krstulović i nastavlja:


  (Nemoguće je u jednoj fotogaleriji dati odgovor zašto je to tako, ali svakako evo ilustracije djelića noćnog života)

"Nije lako odgonetnuti zašto je to tako", ali da se urbana "mladež" u Beogradu provodi gotovo isto kao i ona iz Hrvatske - "i što se muzike tiče, pića, a i odeća je vrlo slična", ali da su kod nas ipak "razdraganost, veselje i srdačnost na svakom uglu".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>