Region

Svet

Dara Bubamara se posvađala s konobarom zbog bikinija?

Dara Bubamara letuje trenutno u Budvi, ovoga puta bez supruga i sina, već samo u društvu svog kuma, a osim što je pod budnim okom paparaca zbog navodnih par kilograma viška, pevačica je imala i incident sa konobarom.

Dara Bubamara se posvađala s konobarom zbog bikinija?


 
Dara Bubamara na moru bez muža: Ipak razvod?
Naime, Dara je navodno u jedan kafić u Starom gradu došla samo u bikiniju, što nije dozvoljeno, pa se nakon što ju je konobar opomenuo radi drugih gostiju, sa njim i posvađala. Kurirov paparaco je sve to zabeležio objektivom, a na kraju je nedužni konobar izvukao deblji kraj.

"Iako je nosila i teksas suknjicu, Dara gore nije imala ništa sem kupaćeg kostima, pa ju je konobar upozorio da se obuče zbog ostalih gostiju. E, Dari je tu već pukao film i odbrusila mu je na samo njoj svojstven način", ispričao je izvor koji se zatekao u blizini pevačice i dodao:

"Inače, njoj to nije bila jedina muka tog dana jer su joj na suncu ispucale usne, pa je ionako već bila nervozna. Samo joj je na sve to trebalo da joj neko još drži lekcije iz lepog ponašanja, kao da je na dvoru, a ne na moru. Samo, taj se odmah pokajao jer je Dara poznata po tome što ne da na sebe".

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Dara Bubamara
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>