Region

Svet

Boki 13: Ivan Ivanović fantazira o meni, visokom i snažnom

Ivan Ivanović ne prestaje da vodi svoj šou u dosadašnjem maniru, a njegove izjave o Karleuši i Bokiju 13 su postale praktično znak raspoznavanja. Boki se prilično dobro "raspozna" čak i kad ga Ivanović nepomene imenom, ali ima i on šta da kaže.

Boki 13: Ivan Ivanović fantazira o meni, visokom i snažnom



Ivanović je nedavno pričao kako našoj estradi i naslovnim stranama nisu potrebni debeli muškarci obučeni kao žene, na šta Boki kaže: "Pa ja sam nekoliko puta rekao da je Ivan Ivanović zaljubljen u mene i to stoji i stojim iza toga da je on zaista zaljubljen u mene, a pri tom mi radi besplatnu reklamu non stop. Ja sam Ivana Ivanovića pozvao na javni tv duel ako ima mu*a da dođe sa mnom ispred malih ekrana, da vidimo ko je pravi muškarac. Zbog toga što je Ivan jedna obična piiiiiiiiiip šta ja imam njega da komentarišem. Ja sam u njegovim fantazijama jer sam snažan i visok, a on mali i nizak."

"U principu meni je već dosadilo da pričam o Ivanoviću jer je dosadan i nebitan lik, a ako ima mud*a, neka dođe na bilo koju televiziju u bilo kom terminu i da mi postavi koja god želi pitanja i verovatno je sad oslobođen jer je bio zauzet oko organizacije gay parade i pouzdano tvrdim da je on bio glavni organizator gay parade. Sad mu je olakšano jer je to sve prošlo kako treba i valjda će naći vremena i hrabrosti da se pojavi sa mnom u emisiji" - završava Boki 13.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>