Region

Svet

Natalija FX : Paroški je kreten!

Pevačica grupe Trik FX više ne može očima da gleda Milana Paroškog. Nazvala ga je kretenom, bezobraznikom, debilom... Ali njemu iza leđa. Još se nije okuražila da mu sve to saspe u lice. Usput je potkačila i ostale farmere tvrdeći da samo ćute i da niko neće da mu kaže šta zaista misli. Vatrenim govorom u kuhinji izgleda da je tražila saveznike u ratu koji namerava da povede protiv Paroškog.

Natalija FX : Paroški je kreten!



"Svi mu ćutite! Čovek me stalno napada! On je jedan kreten! Jedi, bre, govna, debilu jedan! Čovek je mnogo bezobrazan i bolje mu je da me zaobilazi. Nevaspitan je jako. Ispala sam mentol zbog Milana! Kaže da ja ništa ne radim, a ja spadam s nogu. To je meni dno. Ide redom i napada ljude, svuda se nameće prvi. Kada sam pošla u WC, rekla sam mu da ću oprati tanjire kad se vratim, a on mi je to uzeo za zlo. Ja se vraćam, a on već sve sam oprao" - besnela je Natalija.

Za to vreme Paroški je bio daleko od kuhinje i ništa nije čuo. Kada su se kasnije sreli, denserka nije ponovila ono što je izgovorila. Verovatno čeka da joj se još neko od farmera pridruži, pa da onda svim snagama udari na Milana.

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>