Svet

Region

Anđelina Džoli prošetala crvenim tepihom sa belim mrljama na licu i telu! (Foto)

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Anđelina Džoli svaki put kada se pojavljivala u javnosti bila je besprekorna i savršena, čak i kada je prolazila kroz najteže periode svog života, operacije, ali i borbu sa kilažom, a ovog puta nešto joj je promaklo.

Anđelina Džoli prošetala crvenim tepihom sa belim mrljama na licu i telu! (Foto)



Anđelina Džoli šokirala javnost svojom izjavom!
U poslednje vreme se zbog Anđelinine mršavosti često u novinama mogu videti tekstovi u kojima piše da je bolesna, da se često onesvešćuje na snimanjima, a kada je izašla iz automobila sa svojim verenikom Bredom Pitom i kada se na licu mogla videti bela mrlja, svi su pomislili da se sa Anđinim zdravlje ponovo nešto čudno događa.



Anđelina Džoli otkrila svoj najveći strah!
Bred Pit bio je savršen kao i uvek, a iako je njegova draga šetala sa belim flekama na licu i telu, to mu nije smetalo da je ne ispušta iz vida. Međutim, izgleda da je Bred trebalo da skrene pažnju svojoj dragoj da ima višak šminke na licu, a ona je trebalo da se pogleda u ogledalo pre nego što je izašla iz automobila.

Vest o Anđinim flekama munjevito se proširila medijima širom sveta, pa će njen make-up stručnjak definitivno biti u problemu, obzirom da je on kriv što se Anđelina na premijeri filma "The Normal Heart" koji je producirao Bred Pit pojavila u ovom izdanju.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty  Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>