Svet

Region

Džordž Kluni otkrio razlog zbog kog nikad nije imao decu!

Džordž Kluni iako važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u svetu, nikada se nije ostvario u ulozi oca, a njegova bivša devojka otkrila je razlog zbog kog, holivudski glumac nije želeo da zasnuje porodicu.

Džordž Kluni otkrio razlog zbog kog nikad nije imao decu!



Džordž Kluni pravi venčanje u septembru: London je jedna od opcija
Holivudski zavodnik toliko je bio opčinjen svojim kućnim ljubimcem, da nikada nije poželeo da ima decu. Svu njegovu ljubav dobila je prava svinja koju je nazvao Maks.

"Ništa nije voleo kao tu svinju. Bila je veličine stola, ogromna svinja dobila je svu njegovu pažnju", rekla je bivša devojka Džordža Klunija i dodaje da je svinja bila deo njihovog svakodnevnog života,  uveče je spaval pored njihovog kreveta i mogla je da se popne na njega kad god je to želela.

"Bili su kao otac i sin. Kada je Maks preminuo 2006. godine bio je slomljen. Možda će sada, kada više nema svinje u njegovom životu, početi da razmišlja o deci", dodaje Elizabeta.

Prema njenom shvatanju, Džordž nije želeo da ima decekako ne bi bila povređena ukoliko dođe do razvoda, kao što je on bio povređen nakon rastanka sa Talijom. Priznala je da joj je drago što je nastavio sa svojim životom i da je spreman ponovno da voli.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>