Region

Svet

Verica Rakočević se izvinila Dari Bubamari! Pogrešila što je javno iznela svoje mišljenje?

Dara Bubamara nije mogla da ostane neutralna kada je Verica Rakočević rekla da ima kratke noge i veliku zadnjicu i da zbog toga ne treba da nosi usku garderobu, ali je kreatorka ipak uputila izvinjenje i posle Darinog odgovora.

Verica Rakočević se izvinila Dari Bubamari! Pogrešila što je javno iznela svoje mišljenje?



Ana Bekuta oštro odgovorila Verici Rakočević: Ovako sam izgledala dok me ona oblačila (Foto)
Naime, komentarišući tuđi stajling Verica Rakočević "potkačila" je i Daru Bubamaru i Anu Bekutu, a nijedna od njih dve nije izdržala, a da ne uzvrati svojim komentarom. Tako je Ana Bekuta izjavila da se mnogo gore oblačila dok joj je upravo Verica birala garderobu, nego sada, a Dara rekla da je kreatorka ljubomorna na njenu mladost i uspešnost.

Dara Bubamara ne oprašta negativne komentare: Verica Rakočević je zla žena!
Posle nekoliko dana, koliko je trajalo ovo medijsko prepucavanja i razmenjivanje komentara, Verica Rakočević očigledno je odlučila da okonča celu dramu, pa se izvinila što je javno komentarisali bilo čiji stajling: "Pogrešila sam što sam javno iznosila svoje mišljenje o bilo čijim odevnim kombinacijama. To je bio prvi i poslednji put i izvinjavam se svima koje sam uvredila time. Ozbiljno se bavim svojom karijerom i nisam smela sebi dopustiti da komentarišem oblačenje bilo koje javne ličnosti, bilo da je reč o pevačici, glumici ili političaru. Napravila sam grešku koju neću ponoviti, jer ljudi koji se ovim poslom bave ozbiljno ne treba to da rade", rekla je Verica za Kurir nakon što joj je Dara Bubamara odgovorila.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Verica Rakocevic Kuzmancevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>