Ostalo

Sme�no

6 neobičnih stvari koje muškarci rade sa penisom!

1. Nezadovoljni penisom? Hirurško produživanje.

6 neobičnih stvari koje muškarci rade sa penisom!



Kako im uopšte može pasti na pamet ovako  nešto da rade sa penisom? Zato jer se deo penisa nalazi i u unutrašnjosti tela. Zahvat se zove ligamentoliza, a podrazumeva sečenje ligamenta koji deo penisa drži u unutrašnjosti tela. Muškarci bi tako trebali da budu zadovoljniji svojim penisom, jer on postaje duži za 2-3 centimentra. Na žalost, istraživanja su pokazala da je samo 35% muškaraca posle ovog zahvata zadovoljno svojim penisom. Američka urološka asocijacija upozorava da ovaj zahvat nije ni siguran, ali muškarci uprkos tome teže ka ispravljanju sopstvenog nezadovoljstava svojim penisom.

2. Proširivanje penisa

AlloDerm je proizvod kompanije LifeCell, a izrađen je iz doniranog ljudskog kožnog tkiva. Na internet stranici reklamiraju ga kao proizvod za rekonstrukciju dojke, ali ga mnogi muškarci koriste da bi bili zadovoljniji svojim penisom. Tačnije, njegovom debljinom. Taj proizvod, naime, širi penis. Druga mogućnost je da salo sa ostalog dela tela ubrizgate u penis.

3. Nezadovoljni penisom? Ubrizgivanje u penis

Uprkos muškom strahu od približavanja oštrih predmeta njihovom ponosu, neki su ipak toliko nezadovoljni svojim penisom i zato u njega ubrizgavaju razne supstance. Neke od njih su pod strogim farmaceutskim nadzorom, druge nisu.

Godine 2005. tajlandske  vlasti su javno zamolile svoje stanovnike da u penis prestanu da ubrizgavaju vazelin i maslinovo ulje zbog mogućnosti infekcija i deformacija.

Godine 2008. Cases Journal objavio je priču o tridesetogodišnjem Bugarinu koji je, usled nezadovoljstva svojim penisom, u njega ubrizgao parafin, a zatim ga pri korenu zavezao uzicom. Na taj način je želeo da postigne i povećanje i produženje penisa. I još jedan bizaran primer: u jednoj londonskoj bolnici zabelen je slučaj kada je pacijentu, zbog suviše ubrizganog silikona, polni ud odumro.

4. Povećanje skrotuma

Kozmetički zahvati na području muških genitalija ne tiču se samo penisa, već i testisa. Muškarci o tome retko govore, ali je činjenica da su mnogi nezadovoljni i veličinom svojih testisa. Razna preduzeća znaju to dobro iskoristiti. Muškarci danas upotrebljavaju različite implantate za testise, ne znajući da oni mogu prouzrokovati veliku bol i neprijatnost.

5.Obnavljanje obrezane kožice

Kod nas to nije tako problematično, ali u SAD-u se vode razne polemike glede obrezivanja muških genitalija. Tako jedni žustro zagovaraju obrezivanje, a drugi su protiv njega, tvrdeći da ono oduzima dio spolnog užitka i da može biti fatalno, ako nije pravilno izvedeno. Baš zato se neki muškarci odlučuju za operaciju vraćanja odrezane kožice. To znači ponovno lepljenje kože tamo gde je bila odrezana ili raztezanje kože koja je ostala na penisu. Sve u cilju većeg zadovoljstva penisom.

6. Ostalo

Na tržištu postoje i drugi proizvodi koji pomažu da budete zadovoljniji svojim penisom. Neki će odstraniti neprijatan miris sa penisa, a proizvođači tvrde da će vam penis mirisati poput ruže. Zaista to želite? Drugi bi proizvodi trebali poboljšati ukus vaše sperme. Ili će vam ponuditi donji veš koje će davati utisak da ste obdareni velikim penisom.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>