Region

Svet

X Factor Adria i Doktori vas pozivaju na popodnevni piknik na Kalemegdanu!

Jedni od glavnih favorita muzičkog takmičenja X Factor Adria, grupa Doktori koju predvodi Kristina Kovač, a koji su odavno pokazali da imaju onaj "x faktor" i osvojili veliki deo gledališta, danas će se u 17 sati u centru Beograda družiti sa svojim fanovima.

X Factor Adria i Doktori vas pozivaju na popodnevni piknik na Kalemegdanu!



X Factor Adria: Doktori izjavili ljubav Kristini Kovač - Volimo te! (Foto)
Mladi i prvenstveno talentovani momci priuštiće u 17h kod Gazeba na Kelemegdanu pravo popodnevno uživanje svima koji ih podržavaju, pa će se pod nazivom "Meet and Greet" sa svojim fanovima družiti, fotografisati, ćaskati, i naravno deliti autograme. Obzirom da za ovo druženje ne postoji nikakav scenario, nije isključeno i da će famozni Doktori zapevati koji stih...

Kristina Kovač o miljenicima publike X Factora Adria: Doktori su mi na prvom mestu, oni su moje čedo!
"Jako smo uzbuđeni sto ćemo danas imati priliku da se upoznamo i ćaskamo sa svojim fanovima! Do sada smo uvek bili u nekoj polužurbi u susretima sa njima, pa smo rešili da u opuštenoj atmosferi zajedno dočekamo sumrak na Kališu!", kaže za Svet.rs sve popularnija muška petorka koja će se u nedelju, 23. marta u Kombank Areni boriti u velikom finalu prvog regionalnog X Factora.

Ukoliko imate slobodnog vremena i volite ovaj obećavajući "boy band", pridružite im se u opuštenoj atmosferi, a momci vas mole da ponesete grickalice i ćebad jer će i oni isto učiniti.

Autor: B.B.
Foto: Luka Pilipović/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>