Region

Svet

Kristina Kovač o miljenicima publike X Factora Adria: Doktori su mi na prvom mestu, oni su moje čedo!

Pripreme sve popularnijih Doktora i njihove mentorke Kristine Kovač za veliko finale X Factora Adria, uveliko su u toku. Tako Kristina i njeni štićenici svakodnevno vežbaju, ne bi li na bini Kombank Arene 23. marta dali sve od sebe.

Kristina Kovač o miljenicima publike X Factora Adria: Doktori su mi na prvom mestu, oni su moje čedo!



Kristina Kovač rado kaže da su joj Doktori sada na prvom mestu jer su najduže ostali u takmičenju te da je svu svoju pažnju usmerila na njih. Neizostavan je i podatak da su ovi mladi i izrazito talentovani i harizmatični momci odavno osvojili ženski deo gledališta, pa su svakako jedni od apsolutnih favorita X Factora.

X Factor Adria: Kristina Kovač - Doktori su dokaz da se rad u ovoj zemlji isplati!
"Doktori su mi na prvom mestu, oni su čedo koje je ostalo najduže u takmičenju, pa samim tim svi moji kandidati mogu da mi se obrate i pomoći ću im gde mogu i kako god mogu", rekla je Kristina za Blic.
 
X Factor Adria: Doktori plakali uz pesmu svoje mentorke Kristine Kovač
Od ostalih kandidata, izdvojila je superfinaliste Tamaru Milanović i Daniela Kajmakoskog, i Harisa Ćata, kao osobe sa kojima bi volela da sarađuje, a za Harisa je dodala i da joj je veoma žao zbog načina na koji je ispao iz takmičenja. "On ima jedan r'n'b vokal koji je užasno pogrešno shvaćen od prve audicije pa nadalje", istakla je muzičarka.


Foto: Luka Pilipović/X Factor Adria

Kroz čitav su se šou provlačili zanemarljivi sukobi i razilaženja mišljenja među "strogom četvorkom" odnosno članovima žirija; posebno su medijski propraćene varnice između Kristine i Emine Jahović, kao i Kristine i Željka Joksimovića. O saradnji sa njima, Kristina je bila odrična:

"Ta mogućnost da sarađujemo postoji isto onoliko koliko je i postojala pre X Factora, a to znači da ne postoji. Emina i ja radimo dve potpuno različite vrste muzike i imamo potpuno različite pristupe muzici i karijeri. Nemamo dodirnih tačaka da bismo mogle da sarađujemo. Željka jako cenim kao kompozitora i kao muzičkog i pevačkog talenta, ali se stilski jako razilazimo", obrazložila je svoju odluku za Blic.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Luka Pilipović/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>