Region

Svet

Vladimir Stojković plaća Bojani Rajić alimentaciju od 3.000 evra i daje joj stan od 120 kvadrata!

Bojana Rajić i Vladimir Stojković zvanično su se razveli prošle nedelja, a po pravosnažnoj presudi fudbaler će morati svojoj bivšoj supruzi da plaća 3.000 evra mesečno izdržavanje za malog Lava, kao i da joj da stan od 120 kvadrata.

Vladimir Stojković plaća Bojani Rajić alimentaciju od 3.000 evra i daje joj stan od 120 kvadrata!



Razveli se Bojana Rajić i Vladimir Stojković, od danas zvaničan kraj
Bojana Rajić od prošle nedelje je i zvanično slobodna, a donošenjem pravosnažne presude, od bivšeg supruga Vladimira Stojkovića dobijaće svaki mesec 3.000 evra za izdržavanje malog Lava, a pored novca bivša manekenka je dobila i stan od 120 kvadrata.

"Stojke je pristao da plaća alimentaciju od 3 hiljade evra koju je Bojana tražila od njega. Od te sume ona je u obavezi da izdržava sebe i dete i da mu obezbedi garderobu, igračke, ženu koja će ga čuvati dok ona završava poslovne obaveze, kao i sve dopunske aktivnosti koje su dečaku neophodne", rekao je izvor blizak bivšem bračnom paru.

Zbog obaveza koje ima prema klubu u Grčkoj, Vladimir Stojković je angažovao ženu koja će mu dovoditi sina na Krit i vraćati ga u Srbiju, a takođe je iznajmio i igraonicu u kojoj će proslaviti Lavov treći rođendan. Bojana će takođe sinu prirediti rođendansku zabavu u krugu najbližih prijatelja i rodbine.

Autor: J.B.
Izvor: Naše novine
Foto: Ilustracija, Facebook/Bojana Rajic, Vladimir Stojkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>