Region

Svet

Razveli se Bojana Rajić i Vladimir Stojković, od danas zvaničan kraj

Slavni fudbaler Vladimir Stojković i nekadašnja manekenka Bojana Rajić danas su zvanično okončali svoj brak pred sudijom Prvog osnovnog suda u Beogradu, stavivši tačku na brakorazvodnu parnicu koja je u procesu realizacije već nekoliko meseci.

Razveli se Bojana Rajić i Vladimir Stojković, od danas zvaničan kraj



Iako ne žive zajedno od prošlog leta, Bojana Rajić i Vladimir Stojković razveli su se tek danas na prvom ročištu održanom u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Poznati golman nije se pojavio na suđenju, dok je Bojana došla u pratnji advokata. Detalji razvoda još nisu poznati.

Vladimir Stojković optužuje Bojanu Rajić da koči razvod braka: Produžava agoniju koja samo njoj odgovara!
Stojkovići su se zbog sina Lava dogovorili da razvod bude sporazuman, ali je njihov razlaz izazvao medijsku lavinu nagađanja o razlozima kraha braka. Pisalo se o njegovim, ali i njenim preljubama, diskutovalo o tome ko je bolji i odgovorniji roditelj...

Bojana Rajić: Ne znam kada ću se razvesti od Vladimira!
Vladimir je još u avgustu izjavio za Story da mu je brak bio jedan od prioriteta i da je u javnosti predstavljen kao najgori čovek, dok njegova nekadašnja supruga Bojana, koja je neposredno posle raskida počela da koristi svoje devojačko prezime Rajić, dosledno nije davala izjave na ovu temu.

"To ne komentarišem ni za živu glavu. Ostajem dosledna u odluci da ne govorim o našem odnosu ni sada, a ni ubuduće", rekla je u intervjuu za Story.

Autor: B.B.
Izvor: Story.rs
Foto: Ilustracija / Instagram/Bojana Rajic, Twitter/Vladimir Stojkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>