Region

Svet

Luna Đogani proslavila 18. rođendan, Anabela odala tajnu: Ceca je spasila situaciju! (Foto)

Luna Đogani, Anabelina i Gagijeva ćerka, proslavila je osamnaesti rođendan na jednom beogradskom splavu. Budući da je Ceca Ražnatović spasila situaciju te večeri, otkrićemo i kako, Luna je otkrila da joj je folk diva kao druga majka.

Luna Đogani proslavila 18. rođendan, Anabela odala tajnu: Ceca je spasila situaciju! (Foto)Najbolje drugarice: Anastasija Ražnatović i Luna Đogani zajedno u noćnom provodu! (Foto)
Luna je proslavila punoletstvo u društvu svojih vršnjaka, među kojima je bila i njena najbolja drugarica Anastasija Ražnatović, a sa proslave nisu izostali ni Ceca i Veljko.

Ponosna mama Anabela Atijas ispričala je za Exkluziv da je njena velika prijateljica Ceca Ražnatović spasila proslavu poklonivši Luni za rođendan haljinu, koju je na kraju i nosila te večeri, budući da poručena haljina koju su njih dve izabrale nije stigla na vreme."Ceca mi je kao druga majka", rekla je slavljenica, a osim zadovoljnog osmeha koji govori da je sve bilo u savršenom redu, ona i Anastasija obradovale su fanove na društvenim mrežama nekolicinom fotografija.Autor: B.B.
Foto: Instagram/Luny Djog, Anastasija Ražnatović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>