Region

Svet

Ceca o najtežim trenucima: Umirala sam od straha!

Pevačica Ceca Ražnatović je nedavno otvorila dušu o svojoj izuzetnoj snazi i životnoj borbi koju je vodila kroz najteže trenutke.

Ceca o najtežim trenucima: Umirala sam od straha! Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



U emisiji "Ako progovorim" na televiziji K1, Ceca se osvrnula i na momenat kada je 2003. bila uhapšena u policijskoj akciji "Sablja". 

"Inat mi ne da da pokažem slabost, a u stvari u sebi sam znala da se raspadam. I da umirem od straha, i da se raspadam od tuge, ali ponos mi ne dozvoljava da pokažem da sam slaba. Ja to mogu da pokažem porodici, nekim prijateljima, ali ovako javno ne. Tako sam gurala sebe kroz život, tako sam prolazila kroz teške situacije, uvek sam govorila sebi: 'Ma možeš ti to'", izjavila je Ceca, ističući da je snaga koju je pronašla u sebi bila ključna za prebroditi sve izazove.


Foto: Instagram printscreen/ceca

Pevačica je naglasila da joj je posebnu podršku i motivaciju pružala njena deca. "Postojanje moje dece meni nije dozvoljavalo da ja klonem duhom, da padnem, da kleknem... Uvek sam znala da imam motiv više da se borim, i kad sam umirala od straha, ja sam pokazivala zube", dodala je.

Ceca je takođe istakla važnost fer pleja kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. "Ne volim kad ne postoji fer plej, pobedi me, ljudski je izgubiti, ali nemoj da igraš na kvarno. To se kad-tad obije o glavu. Bilo u poslu, bilo u privatnom životu, igraj pošteno da možemo u oči da se pogledamo", naglasila je.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>