Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Uprkos najboljim namerama, Sila nailazi na jezivi prizor za koji krivi sebe! (Foto)

Sila ne može da prihvati da će običaju uništiti još jedan mladi život i pomoć traži od svog Borana, jer jedino njemu veruje. Dodatno je brine što se i sama umešala i oseća se odgovornom za sve posledice.

Serija Sila večeras: Uprkos najboljim namerama, Sila nailazi na jezivi prizor za koji krivi sebe! (Foto)



Serija Sila večeras: Silu uznemiri što nije oslobođena, Narin pištoljem preti roditeljima! (Foto)
Sa jedne strane Sila planira svoje bekstvo kako bi se porodila van Midjata i tako spasila svog sina od običaja, a u isto vreme i Boran planira odlazak u Argentinu gde će odvesti Silu. O svemu je obavešten jedino Abaj koji mu pomaže da prebaci novac i pripremi novi dom za sebe, silu i njihovog sina, ali Sila mu po običaju pokvari planove.

Dok se Sila i Boran i dalje ne slažu, a nju boli njegova "neiskrenost", sudbina Mesude koju oboje poušavaju da spasu sve je neizvesnija. Sa namerom da izgladi sve što se "zakuvalo", Sila odlazi kod Mesude ali je njen otac ne pušta u kuću. S obzirom da je na plemenskom savetu izgovoreno kako je neko pomogao Mesude u nameri da pobegne, i da je to bila Sila, Boran se još više iznervira.



No, kada Sila ne uspe da dođe kod Mesude, poziva u pomoć Borana i zajedno odlaze u posetu. Taman kada je želela da pomogne nesrećnoj devojci, Sila nailazi na jezivi prizor za koji ponovo krivi sebe.

Iako Boran ne može da se pomiri sa time da je Sila ponovo bez pitanja "umešala prste" u ono u šta se ne razume kada je vidi slomljenu oprašta joj sve što je uradila. I pored svih nedaća i razmirica, Sila i Boran ponovo uspostavljaju normalan odnos i konačno se slažu, ali kod njih to nikada ne traje dugo...

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot DailyMotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>