Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Pleme ukida presudu Narin! Svi su protiv Borana, on se i dalje bori za Silu... (Foto)

Narin uspeva da pobegne iz očeve vikendice i saopštava svima da je trudna. Staje na Silinu stranu i njih dve se okreću protiv Borana. Mladi aga preuzima rizik zbog nepoštovanja običaja, iako je sam protiv svih. Veće ukida presudu Narin, a Sila ostaje rob zakona.

Serija Sila večeras: Pleme ukida presudu Narin! Svi su protiv Borana, on se i dalje bori za Silu... (Foto)



Sila je i dalje ljuta na Borana iako on pokušava sve da je smekša, pa je prema njoj još pažljiviji. Govori mu da ga mrzi i ne veruje mu, rastrzana je između ljubavi i običaja.

Serija Sila večeras donosi nove nevolje, Sila se razočara i okreće leđa Boranu (Foto)
Dželil i ona se suočavaju sa novim problemom u fabrici zbog Boranove odluke da odobri razmenu mladenki. Radnici se bune, a Sila staje na njihovu stranu tvrdoglavo besni na muža. Međutim, niko osim Šivana ne zna da mladi aga ustvari ima drugi plan...

Serija Sila večeras: Narin je trudna, a Boran i Sila su opet u lošim odnosima (Foto)
Boran dolazi u fabriku, ali tamo ga dočeka nimalo prijatna situacija. Sila i Narin su mu okrenule leđa, a jedan od radnika uperi pištolj u njega, što će Silu naterati da shvati svoje greške. Boran ostaje pribran pred hladnom cevi koja mu je prislonjena na obraz... Ipak, jako se razočara što su ga žena i sestra izneverile.



Serija Sila večeras: Boran šalje Silu u Istanbul nemoćan pred Džihanom, ali ona mu remeti planove (Foto)
I dok Sila želi da mu saopšti da će postati ujak, Boran ne popušta pred njenim i sestrinim osudama. Narin pobesni pa izgubi kontrolu i uperi pištolj u brata! Sila je uplašeno teši, a Boran odlazi zatečen novonastalom situacijom... Na Boranov predlog, Sila ipak dovodi Narin u njihovu kuću i napetost polako jenjava, bar neko vreme.

Džihan sa porodicom nepozvan dolazi na sastanak plemena i Boran je spreman da mu pokvari planove. Obzirom da je Narin u drugom stanju ukida joj se presuda, ali Silina krivica nije izbrisana...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>