Region

Svet

Baki se zaljubio u promoterku "Sinalka"

Kada je prošle nedelje kao sluga morao da ide na pijacu, u jednom trenutku ugledao je devojku koja mu je odmah zapala za oko, ali su mu organizatori skrenuli pažnju na to da ne sme da komunicira ni sa kim, osim kada su kamere uključene.

Baki se zaljubio u promoterku



"Kada je bio na pijaci, pogled nije skidao s devojke koja se zove Mia, a koja je stajala na štandu „Sinalka“. U jednom trenutku su započeli konverzaciju, ali su ga organizatori odmah opomenuli. Tada je u masi pogledom hteo da nađe nekoga koga poznaje i ko bi na ceduljici napisao toj devojci njegov broj telefona, ali do kraja se nije snašao jer su ga producenti „Farme“ pratili u stopu" - rekao je izvor koji se tog dana našao na pijaci.

"Ne možete da verujete kako je lepa. Od tog dana samo o njoj razmišljam. Rekla mi je da nema dečka, a ja sam joj poručio da me čeka kad izađem" - rekao je zaljubljeni Baki farmerima.

Za ovonedeljnog gazdu izabran je maneken Branislav Janković i on će sluge voditi na pijacu, što je Baki odmah iskoristio kako bi svojoj simpatiji preneo poruke. Naime, Baki je juče Banetu rekao da obrati pažnju na „Sinalkovu“ promoterku.

"Brate, zove se Mia, pitaj koja je jer će ih za štandom biti dve. To je ta moja"! - davao je Baki instrukcije gazdi.

"Ako je to tolika ljubav, ja bih rizikovao u svakom smislu, ali pitaću ko je ona"! - smirivao je maneken pevača.

Podsećanja radi, zanimljivo je da se Baki kada je ušao na farmu žalio prijateljici Nataliji da mu nedostaje devojka i da ima neviđene krize. Izgleda da je brzo zaboravio!




izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Farma

Povezane vesti:


>