Svet

Region

Džulija Roberts: Ne zanima me šta drugi pričaju o meni!

Džulija Roberts ovih dana glavna je tema svih medija zbog oproštajnog pisma polusestre Nensi Motes koja je pre sedam dana izvršila samoubistvo, a za svoju smrt upravo okrivila glumicu.

Džulija Roberts: Ne zanima me šta drugi pričaju o meni!



Sestra Džulije Roberts ostavila oproštajno pismo pre samoubistva: Jesi li srećna što si me upropastila?! (Foto)
Iako je u poslednjih dana svi stavljaju na stub srama i krive za smrt polusestre, Džulija ne pridaje značaj previše takvim komentarima, već dodaje da svako mora da veruje u sebe i u ono šta zapravo jeste. "Morate da naučite šta je vredno u vama i zbog čega se borite. Šta drugi vide ili pričaju o meni uopšte me ne zanima", rekla je glumica

Za razliku od Džulije, verenik pokojne Nensi gostujući u jednoj popularnoj emisiji rekao je da on upravo krivi njenu porodicu za smrt svoje nevenčane supruge, jer su je se stideli i maltretirali. " Bilo ih je sramota što u porodici imaju ružnog člana. Zbog toga su je stalno maltretirali i odbacivali".

Džulija Roberts i Nensi imaju istu majku Beti, ali različite očeve. Navodno je polusestra popularne glumice bila preke naravi i izuzetno teška osoba, ali prema mišljenju mnogih slavnih ličnosti u Americi, to nije razlog da je se porodica odrekne.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>