Region

Svet

Saša Popović i Lepa Brena prodali Grand za 15 miliona evra?!

Saša Popović, Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović od pre neki dan bogatiji su za čak 15.000.000 evra s obzirom da su za tu cifru prodali 51 procenat kapitala "Grand produkcije".

Saša Popović i Lepa Brena prodali Grand za 15 miliona evra?!



Saša Popović prodao Grand produkciju!
Međutim, nije samo u tuđe ruke otišlo izdavanje albuma, već sve ono što spada u najuspešniju diskografsku kuću na Balkanu. Dakle, Saša Popović, Brena i Boba prodali su širok dijapazon sadržaja koji su donedavno bili u njihovom većinskom vlasništvu.

Sloba Vasić: Saša Popović i Žika Jakšić su nam kao roditelji!
"Grand produkcija, pored prava na izdavanja albuma, SBB mreži prodala je i sve emisije koje se realizuju pod okriljem ove kuće, a to su "Grand šou", "Grand parada" i "Narod pita". Ova mreža je sad većinski vlasnik ugovora i brojnih zvezda "Granda", ali i ugovora oko 200 pevača koji su deo ove masovne produkcije. U paketu je otišao i novi studio na Košutnjaku, u kojem se snimaju sve emisije za nov Grand kanal, koji je takođe prodat, kao i sedište firme na Bežanijskoj kosi sa svim zaposlenima. Tu su i voditelji, balerine, tri orkestra, montažeri, magazin Grand revija, kao i štamparija za proizvodnju diskova", objašnjava Kurirov izvor blizak "Grandu".

Željko Mitrović uzvraća udarac Saši Popoviću: Počinje medijski rat dojučerašnjih partnera!
SBB je postao većinski vlasnik svega onoga gde su gazdovali Saša i Brena. Takođe, postao je i većinski vlasnik ugovora pevača poput Šabana Šaulića, Mileta Kitića, Ane Bekute, Snežane Đurišić, Ace Pejovića, Tanje Savić, Rade Manojlović, Darka Lazića i mnogih drugih.

Međutim, Saša Popović je na sve to imao samo kratak komentar, a to je: "Nemam komentar!".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>