Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Provedite Dan zaljubljenih uz čudesnu ljubavnu Zimsku priču (Video)

Naš portal vam u saradnji sa distributerskom kućom "Blitz Film&Video" poklanja po dve karte za romantičnu ljubavnu priču, i to na Dan zaljubljenih, u petak, 14. februara.

Vodimo vas u bioskop: Provedite Dan zaljubljenih uz čudesnu ljubavnu Zimsku priču (Video)



Premijera filma Zimska priča uz koncert bras kvinteta za Dan zaljubljenih
Ukoliko još niste odlučili kako da iznenadite svog parnera ili partnerku za predstojeći Dan zaljubljenih, ovakvom ljubavnom pričom ćete ih sigurno obradovati. Zato, čitaocima koji u najkraćem roku pošalju svoje ime, prezime i broj telefona na email naše redakcije [email protected] poklonićemo po dve ulaznice za projekciju novog filma "Zimska priča", u bioskopu Cineplexx Delta City, u petak u 22:30h.

Romantično filmsko veče za Dan zaljubljenih uz Zimsku priču u Cineplexxu (Foto+Video)
"Zimska priča" je priča o izgubljenim ljubavima koje se sreću u nekom novom dobu i nekom novom svetu. Balada o čudu, isprepletenim sudbinama i večnoj borbi dobra i zla, sa prvoklasnom glumačkom ekipom, koja će u vama probuditi i najdublja osećanja. Ovo je priča o lopovu koji ulazi u dom bogataša, zaljubljuje se u njegovu smrtno bolesnu kćerku, a ona mu umire na rukama. Kada shvati da poseduje moć reinkarnacije, polazi u potragu za njom. Poruka filma je da su čuda moguća, da pravu ljubavnu priču zaista možete doživeti...

"Zimska priča" na velike ekrane stiže upravo u susret Danu zaljubljenih, u četvrtak, 13. februara. Pogledajte trejler.



Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>