Region

Svet

Region

Premijera filma Zimska priča uz koncert bras kvinteta za Dan zaljubljenih

Povodom premijere filma "Zimska priča", očekuje vas pravo romantično filmsko veče na Dan zaljubljenih, 14. februara. Ali to nije sve, već će filmski ugođaj upotpuniti i onaj muzički, i to kroz koncert bras kvinteta koji čine solisti Beogradske Filharmonije Mladih.

Premijera filma Zimska priča uz koncert bras kvinteta za Dan zaljubljenih



U petak 14. februara, na Dan Zaljubljenih, očekuje nas pravo  romantično filmsko  veče u prostoru bioskopa Cineplexx Delta City, a sve povodom premijere filma "Zimska Priča" (Winters Tale) novog ostvarenja reditelja Akive Godsmana koga znamo po filmovima "Blistavi um", "Ja , legenda", i kao scenaristu filma "Da Vinčijev Kod". Ovaj film koji krasi sjajna glumačka podela (Kolin Farel, Rasel Krou, Dzenifer Koneli i Vil Smit) govori o davno izgubljenoj ljubavi koja se ponovo rađa u nekom novom dobu. Smeštena u mističan svet "nekog drugog " Njujorka, priča nas vodi kroz borbu glavnog lika Pitera Lejka (Kolin Farel) da ponovo pronađe svoju davnu izgubljenu ljubav i time dokazuje da ljubav ne umire nikad.

Premijeru "Zimske priče"  uveličaće i koncert bras kvinteta koji čine solisti iz Beogradske Filharmonije Mladih pod upravom Miloša Budimirova, nagrađivanog mladog tubiste. Na repertoaru će se naći poznata romantična dela kako klasične muzike (Bah, Brams...) tako i popularnih numera (Bitlsi, Roling Stonsi). Beogradska Filharmonija Mladih je orkestar u kojem se nalaze najkvalitetniji mladi muzičari naše zemlje koji se u njemu usavršavaju za dalju karijeru u velikim orkestrima širom sveta.

Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>