Region

Svet

Region

Godzila juriša na bioskope, premijera zakazana za 15. maj! (Foto+Video)

Obaveštavamo vas da sledeće nedelje dugoočekivani film "Godzila 3D" dolazi u bioskope, a premijera ovog ostvarenja Gareta Edvardsa je zakazana za četvrtak  15. maj.

Godzila juriša na bioskope, premijera zakazana za 15. maj! (Foto+Video)



Dugoočekivana Godzila u brojkama! Pročitajte nekoliko zanimljivih činjenica o filmu (Video)
15.maja u bioskope stiže kolosalno ostvarenje Gareta Edvardsa, nova ekranizacija sage o Godzili sa Eron Tejlor Dzonsonom, Žilijet Binoš i Brajanom Kranstonom u glavnim ulogama. Ovaj put Godzila se vraća u 3D-u. SF hiper spektakl od koga se mnogo očekuje obiluje sjajnim specijalnim, multimilionski vrednim specijalnim efektima koji će gledaoca staviti u srce akcije.



Blokbaster sa još neviđenim specijalnim efektima najnovije generacije o najstrašnijem čudovištu filmskog sveta predstavlja još veću, još opasniju i još nepredvidljiviju Godzilu! Godzila je impresivan naučno-fantastični spektakl o džinovskom radioaktivnom biću otpornom na sva oružja ljudske vrste. Zastrašujuća i nemilosrdna Godzila će naterati stanovnike Zemlje da se udruže, ali to možda neće biti dovoljno je pobede….



U ovoj verziji autori se vraćaju originalnom mitu o Godzili kao "zastrašujućoj sili prirode" i čitavu radnju postavljaju u mračni postapokaliptični svet oslanjajući se na originalnu verziju filma iz 1959.

U nestrplivom iščekivanju 15. maja pogledajte ovaj sjajan trejler.



Autor: M.P.
Foto: Blitz Film & Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>