Region

Svet

Region

Nova verzija Godzile u 3D-u stiže u bioskope u maju (Video)

Kolosalno ostvarenje Gareta Edvardsa, nova ekranizacija sage o Godzili sa Eron Tejlor Dzonsonom, Žilijet Binoš i Brajanom Kranstonom u glavnim ulogama, stiže u bioskope ovog maja.

Nova verzija Godzile u 3D-u stiže u bioskope u maju (Video)



Ovaj put Godzila se vraća u 3D-u. SF hiper-spektakl od koga se mnogo očekuje obiluje sjajnim, multimilionski vrednim specijalnim efektima koji će gledaoca staviti u srce akcije.

Drevno džinovsko stvorenje slučajno biva probuđeno od strane čovečanstva, koje ni ne sluti da to može biti njegov kraj. Godzila iza sebe ostavlja samo pustoš i uništenje, a čovek ne poseduje niti jedno delotvorno oružje kojim bi je mogao zaustaviti. Grupa hrabrih odmetnika, na čelu sa mladim Fordom Brodijem (Eron Džonson), nalazi se na putu mogućeg rešenja za spas ljudske rase i čitave naše civilizacije.

U ovoj verziji autori se vraćaju originalnom mitu o Godzili kao "zastrašujućoj sili prirode" i čitavu radnju postavljaju u mračni postapokaliptični svet oslanjajući se na originalnu verziju filma iz 1959.

Godzila u Japanu predstavlja folklor i omiljeno je "čudovište" tamošnjeg stanovništva. Ljubitelji se okupljaju u brojnim fan klubovima koji zajednički razvijaju i obogaćuju mit o ovom stvorenju. Pored Japana, ljubitelji Godzile se okupljaju i u fan klubovima širom sveta koji broje milionske članove.

"Godzila 3D" je bioskopsko iskustvo velikih razmera i apsolutni "must - watch" hit ovog leta. Predstavljamo vam i premijeru najnovijeg trejlera:



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube/Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>