Ostalo

Sme�no

Spremite maramice, jer ova priča će vas rasplakati: Susret neobičnih prijatelja posle 5 godina! (Video)

Da prijateljstvo ne poznaje granice, niti se ikada zaboravlja, pokazali su Demijan i Kvibi. Čovek i gorila. Njihov ponovni susret posle pet godina dirnuće vas u srce.

Spremite maramice, jer ova priča će vas rasplakati: Susret neobičnih prijatelja posle 5 godina! (Video)



Demijan Aspinal i njegov prijatelj Kvibi pravi su primer toga da iskreno prijateljstvo nikad ne jenjava. Naime, Kvibi je kao mladunče doveden u rezervat u Engleskoj, gde ga je dočekao upravo Demijan, starao se o njemu i igrao se sa njim tokom prvih pet godina njegovog života. A onda je došao trenutak rastanka. U sklopu konzervacionog programa, Kvibija je trebalo vratiti u divljinu, u afričke šume Gabona.

Sada, Demijan je poželeo ponovo da vidi svog starog prijatelja. Ali Kvibi je sada desetogodišnjak, velika i jaka gorila. Da li će ga prepoznati? Ili, pak, napasti? Do poslednjeg trenutka to niko nije znao...

A onda, čim je stupio na tle novog Kvibijevog doma, on mu je prišao... zurio u njega, pa pažljivo pipao svojim ogromnim šakama, kao da želi da proveri da li je to zaista on. Onda ga je zagrlio, upoznao sa svojom porodicom, i u ime starih dana dva prijatelja podelila su zajednički obrok.



Kada je ponovo došao trenutak rastanka, Kvibi je čvrsto zagrlio Demijana i naprosto nije želeo da ga pusti... a onda ga je dugo pratio duž reke...

Pogledajte ponovni susret dva velika prijatelja koji će vas svakako dirnuti i podsetiti na istinski značaj prijateljstva:



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>