Region

Svet

Ivan Marinković rame za plakanje: Savetuje Maju Nikolić da ne rodi dete! (Foto)

Učesnik Farme 5 Ivan Marinković proveo je veče zajedno sa Majom Nikolić u popularnom beogradskom restoranu gde se svakog ponedeljka održava žensko veče.

Ivan Marinković rame za plakanje: Savetuje Maju Nikolić da ne rodi dete! (Foto)



Saru Trajanović i Ivana Marinkovića napala Eva Ras: Vi ste foliranti!
U skladu sa time, razgovaralo se o "ženskim problemima", a Ivan Marinković podmetnuo se Maji kao rame za plakanje i saslušao je njene probleme koje ima sa bivšim verenikom Alenom Savićem. Posle burnih problema koji su potresali njen život, Maja Nikolić odlučila je da se malo opusti, a za društvo je izabrala upravo bivšeg supruga Goce Tržan koji se pokazao kao pravi džentlmen i celu noć tešio pevačicu, a kada bi se ona smirila, nazdravljali bi koktelima.



Pošto je Maja Nikolić popila koju čašicu više, počela je da se jada svom drugu. Pričala mu je da više ne može da izdrži Alenov medijski napad i da ne zna da li trudnoću da održi do kraja ili da abortira. Ivan joj je posavetovao da bi najbolje bilo da ne rodi dete jer njen bivši verenik nije zaslužio da mu podari naslednika. Nakon toga uhvatio ju je za ruku i rekao da smesta mora da zaboravi ružnu prošlost i nastavi dalje.



Ona ga je slušala, ali odluku nije donela. Ivan i Maja, koji su inače dugogodišnji prijatelji, su posle nekoliko sati zajedno napustili lokal, seli su u njen automobil i otišli.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>