Region

Svet

Goca Tržan: Nisam htela da se udam uopšte! Ostala sam u drugom stanju!

Pevačica i voditeljka Goca Tržan otvorila je dušu o braku i razvodu od Ivana Marinkovića, pa priznala da uopšte nije htela da se uda već da je morala jer je ostala trudna. Zbog trudnoće je bila jako srećna i ispunjena, pa nije primećivala "znakove"...

Goca Tržan: Nisam htela da se udam uopšte! Ostala sam u drugom stanju! Screenshoot/Youtube

"Toliko sam želela to dete da nijedan znak pored puta nisam videla, a svi su bili tu." - iskrena je bila Goca Tržan.


Goca Tržan bila je u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem, a prema onome što ona kaže, bivši suprug je nakon razvoda na sve načine pokušao da joj naruši ugled u javnosti. 


Pevačica iz braka sa njim ima ćerku Lenu, a o njihovom razvodu i odlaksu od bivšeg muža javno je pričala i nije krila koliko je bilo problema.

Za Ivana Marinkovića nije planirala da se uda ali je samo nakon četiri meseca zabavljanja ostala u drugom stanju.


"Nisam htela da se udam uopšte. Ostala sam u drugom stanju. Sad kad me pitaš, ja sam se sa Ivanom smuvala 2. aprila, a već u septembru sam saznala da sam trudna. 

To je četiri ili pet meseci zabavljanja. Ostala sam trudna i bila sam presrećna što sam trudna. Toliko sam sebi bila genijalna, posebna, lepa..."- priznala je Goca Tržan ali i dodaje da je bilo "znakova pored puta":"Toliko sam želela to dete da nijedan znak pored puta nisam videla, a svi su bili tu. Onda sam se udala i desilo se to da sam bila zaljubljena u to što sam mama. Bila sam srećna što je tu moje dete. Radilo me je to".

"Nisam videla loše signale od strane muža. Ne spavaš, čuvaš ćerku... Drastično mi se promenio život. Tek posle toga sam počela da uočavam znakove. Davala sam šansu, dolazim iz porodice gde su moji roditelji 49 godina u braku. Mojoj mami je moj otac prvi muškarac i jedini u životu. Vaspitavana sam kao neko ko ceni brak i porodicu."

Ivan je bio kao ranjena životinja


 "Međutim, Ivan se razboleo. Dobio je encefalitis, odnosno upalu mozga te vrste koja je bukvalno jeziva. Nisam mogla da ga izvedem iz kuće i odvedem kod doktora, jer on mene nije čuo uopšte, bio je kao ranjena životinja. Ne govori, ne mogu da objasnim šta je to uopšte. Bukvalno kao da si životinju doneo iz šume u kuću i ona se opire, a pri tom ima neverovatnu snagu. Dan pre toga je imao magnetnu rezonancu, jer mu je ispadala hrana iz usta, mešao je red reči u rečenici. Taj encefalitis je jeziv." - priča Goca o teškom periodu pa dodaje:


"Zvala sam kumu i kuma, da mi pomognu, tada sam još dojila bebu i nisam mogla sama. Na kraju smo pozvali i Hitnu pomoć. Ljudi nisu mogli da mu izvade krv, koliko se opirao. Sumnjali su na manjak šećera u krvi. Pošto ni Hitna nije mogla da ga izvede iz kuće. Kada je došla policija, vezali su ga lisicama i u gaćama ga izveli iz kuće, spremni da ga vode u 'Lazu Lazarević', misleći da je lud. Sreća da je kum krenuo za njima i objasnio im da on mora u Hitnu, jer mu nije dobro. Odvela sam dete kod roditelja i brzo stigla u bolnicu. Radili su mu punkciju mozga i tada saopštili da ima encefalitis i da nije dobro, jer može da ostavi ozbiljne posledice. Odveli su ga na infektivnu, bio je na aparatima, ali sada je sve dobro, hvala Bogu. Ipak, da nisam tako reagovala, ko zna šta bi se dogodilo sa njim", rekla je Goca u emisiji "Preživeli" i istakla da je mislila da će im razdvojenost pomoći da spasu brak: 

Novak Đoković želeo da se povuče iz profesionalnog tenisa!


Kocka i alkohol


"Nisam mogla da budem sa čovekom koji kocka i pije. Ukazala mi se prilika da odem u 'Surviver', jer sam pomislila da će ta razdvojenost da nam pomogne i da ćemo uspeti da popravimo stvari. Govorila sam sebi da ću se promeniti. Stalno sam tražila greške u sebi, ali za tako nešto je potrebno dvoje. Ja tog čoveka ne mogu da krivim za to što je došlo do razvoda. On je sigurno bio nesrećan u braku sa mnom, jer nije mogao da svari moju energiju, profesiju, nije on kriv za to. 


Udavio se pored mene, oboje smo krivi. Razvela sam se kada sam došla iz rijalitija, iako sam nakon povratka mislila sam da se vraćam svojoj kući, porodici i da će sve biti super, a zatekao me haos. Samo sam ućutala i kada sam shvatila da ja tog čoveka ne poštujem iz milijardu razloga, a samim tim i da ne mogu više da ga volim, odlučila sam da se rastanemo. Razvod je bio jako jeziv, trudila sam se da sve sakrijem od javnosti, ali on je želeo da mi se osveti kroz medije. Ipak, sve bih opet isto uradila da bih imala moju ćerku".Pravi razlog razvoda


"Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji", priznala je Goca Tržan za "K1".
Imala je želju da mu pomogne"Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči u vezi sa zavisnošću jeste da roditelji minimiziraju problem"- ispričala je Goca koja je sada u srećnom braku sa Rašom.Čitajte najnovije Google vesti OVDE


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>