Region

Svet

Novak Đoković sa Jelenom Ristić odmara na Kopaoniku: Uspeli smo da se izgubimo u šumi! (Foto)

Naš najbolji teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić iskoristili su zimsko vreme i otišli na Kopaonik kako bi se odmorili, ali i uživali u skijanju i šetnjama po prirodi.

Novak Đoković sa Jelenom Ristić odmara na Kopaoniku: Uspeli smo da se izgubimo u šumi! (Foto)



Ivana Đerisilo i trudna skija, ali i uživa u društvu Novaka Đokovića (Foto)
Kopaonik trenutno vrvi od poznatih ličnosti, pa su se Ivana Đerisilo, verenica Ognjena Kajganića i Novak Đoković sreli i družili jednog popodneva, a pridružila im se i Noletova verenica Jelena Ristić. Ipak, ovaj popularni par našao je malo vremena da se izoluje od drugih, pa su otišli u šetnju po planini na kojoj je teniser proveo mnogo vremena odrastajući: "I, uspeli smo da se izgubimo u šumi. Nije lako snaći se kada je sve oko tebe prekriveno snegom", podelio je Đoković svoje utiske.

Sem šetnji, na Kopaoniku se ne može propustiti ni skijanje, a Novak je ovom prilikom pokazao da mu kao svetskom sportisti i to ide od ruke. Tako je Nole postavio i nekoliko fotografija na Tviteru na kojima se vidid da je pobedio u trci na ski stazi, ali ni njegovom kolegi skijanje nije strano.


"Pobedio sam na ski stazi, ali juče nas je Viktor Troicki sve pobedio, svaka čast!", napisao je teniser uz jedno od fotografija sa Kapaonika, na kojoj se Viktor raduje zbog svoje pobede.


I pored sve odlične zabave, Novak je našao vremena i da evocira uspomene, pa je posetio i kamp Jelene Genčić: "Evo me pored zidića gde sam udarao svoje prve loptice. Nažalost, bombe su uništile Bacište, ali lepo je vratiti se", napisao je Nole na svom Fejsbuku.



Autor: M.P.
Foto: Facebook, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>