Region

Svet

Aleksandra Gudelj se porodila, rodila sina Damjana

Voditeljka najpopularnije igre na sreću "Loto" Aleksandra Gudelj, porodila se 21. januara u beogradskom porodilištu u Višegradskoj ulici i postala ponosna majka dečaka Damjana.

Aleksandra Gudelj se porodila, rodila sina Damjana



Loto devojka Aleksandra Gudelj kao Kim Kardašijan: Podvrgla se vampirskom tretmanu! (Foto)
Zgodna voditeljka televizijske kuće Prva koja već ima dvoipogodišnjeg sina Milijana postala je mama po drugi put, u utorak, nešto iza ponoći. Na svet je ponovo donela dečaka, kojem su ona i suprug Veljko Gudelj sa kojim je u braku tri godine, odmah dali ime Damjan.

Trudnoća joj, kako je i sama govorila, nije teško pala i svih devet meseci bila je veoma aktivna. Neostvarena želja joj je, otkrila je 29-godišnja voditeljka ranije, da dobije ćerku, a možda se sledeći put i desi "treća sreća" i ostvarenje želje.

"Porođaj je protekao u najboljem redu i veliku zahvalnost dugujem i ljubaznom medicinskom osoblju. Mališa je isti kao i njegov stariji brat, a po rođenju je imao i identičnu težinu kao i Milijan kada se rodio, bio je težak 3,25 kilograma, ali razliku od njega Damjan ima dugu crnu kosu", podelila je svoju sreću Aleksandra za magazin "Story".

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>