Region

Svet

Aleksandra Gudelj dva meseca nakon porođaja već ima staru figuru

Voditeljka TV Prva Aleksandra Gudelj, koja se pre samo dva meseca porodila i na svet donela drugog sina Damjana, uživa uz svoje muškarce i potpuno je ispunjena. Možda je upravo to razlog zbog kog je ova po mnogima najlepša "Loto devojka" već vratila staru kilažu.

Aleksandra Gudelj dva meseca nakon porođaja već ima staru figuru



Aleksandra Gudelj odvela Damjana kući: Pola sata sam plakala od sreće
Aleksandra ne krije da je ovih dana srećnija nego ikad i da su trogodišnji sin Milijan i beba Damjan glavna preokupacija njoj i suprugu. "Uz dobru organizaciju nema nerviranja, a sa dobrom voljom uvek nam je i osmeh na licu. Naravno, tu je i pomoć moje mame, ali i Veljkovih roditelja, kao i prabake i pradeke", kaže voditeljka za Blic.rs.

Loto devojka Aleksandra Gudelj kao Kim Kardašijan: Podvrgla se vampirskom tretmanu! (Foto)
Na pitanje kako je uspela tako brzo da se vrati u formu i dostigne staru liniju, Aleksandra kaže: "Volim da se našalim i kažem kako je Damjana donela roda, jer sam bila aktivna tokom cele trudnoće i kada sam se porodila izgledala sam kao da nisam ni bila u drugom stanju. Po izlasku iz porodilišta imala sam mali stomačić, odnosno samo 4,5 kg viška. Ali posle dva dana, kako smo došli kući, i taj mali stomak je nestao. To je verovatno do genetike. A opet, nisam se mnogo ni ugojila tokom trudnoće".

I sama je otkrila da je veoma zadovoljna svojim izgledom i ne opterećuje se kilogramima, pa joj još uvek nije neophodno aktivno treniranje kako bi se u punoj formi vratila na mali ekran. "Otkako sam se porodila, dani su mi isti kao i ranije. Sve se vrti oko moja tri divna dečaka. O povratku na posao ću ozbiljnije razmišljati za mesec ili dva", ispričala je voditeljka i još dodala da će ona i suprug Veljko sačekati koju godinu i pokušati da dobiju devojčicu jer joj je to, kako kaže, za sada neispunjena želja.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija Twitter/Aleksandra Gudelj

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>