Svet

Region

Leonardo DiKaprio umalo završio u čeljustima ajkule! Bilo je stravično!

Američki glumac i producent Leonardo DiKaprio plivao je sa ajkulama u Južnoj Africi za potrebe snimanja filma, kada je jedna ajkula pokušala da ga napadne dok je bio u kavezu. Za glumca je ovo bilo stravično iskustvo koje, kaže, nikada ne bi ponovio!

Leonardo DiKaprio umalo završio u čeljustima ajkule! Bilo je stravično!



Prava horor scena odigrala se na snimanju filma "Krvavi dijamant" 2006. godine, kada je snimanje pošlo po zlu i bela ajkula rastrgla kavez kako bi došla do zavezane tune kojom su je mamili, pa je jednim delom bila unutra, a drugim izvan kaveza. Leonardov život bio je ugrožen, međutim, sve se dobro završilo.

39-godišnji Leonardo je svoje iskustvo podelio sa javnušću prilikom gostovanja u jednom šou programu. Osim što je otkrio da se ceo život plaši ajkula i da mu je suočavanje sa belom ajkulom u isto vreme bilo i savršeno i strahovito, glumac je priznao da nikad ne bi ponovio tako nešto.

"Bila je ogromna. Rekli su nam da se to u 30 godina nije dogodilo, ali komadić tune se nekako zaglavio na vrhu kaveza pa je bela ajkula pokušala da ga zagrize i završila u kavezu sa mnom", ispričao je DiKaprio. "Polovinom tela bila je unutra. Samo sam se spustio na dno kaveza, nekoliko je puta zagrizla mamac i to je bilo to, preživeo sam. Bilo je apsolutno zastrašujuće", završio je glumac.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>