Svet

Region

Kloi Kardašijan: Majka me je terala da operišem nos kada sam imala samo 9 godina

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan jedva čeka da se završi 2013. godina, koja je za nju bila loša pre svega zbog burnih svađa, a naposletku i rastanka od supruga, košarkaša Lamara Odoma.

Kloi Kardašijan: Majka me je terala da operišem nos kada sam imala samo 9 godina



Kloi Kardašijan rešila je da sve ono loše ostavi u 2013. godini: suvišne kilograme, ali i muža Lamara Odoma. Naime, rijaliti zvezda je k načno i zvanično podnela zahtev za razvod braka od slavnog, ali i problematičnog košarkaša, te kaže da jedva čeka da se 2013. godina završi, i da krene ispočetka.

Kloi je i drastično doterala svoju liniju, te nakon izgubljenih 13 kilograna, s ponosom je pozirala za naslovnicu jednog časopisa. Tom prilikom, priznala jei da je veći deo svog života patila zbog fizičkog izgleda.

Kazala je da ju je još kao devojčicu, tek 9-ogodišnjakinju, majka Kris Džener, inaće ambiciozni vođa Kardašijan klana, terala da ode na estetsku operaciju nosa. "Bila sam šokirana", priča Kloi, i dodaje da su je i kasnije mnogi stilisti nagovarali na taj čin.

"Drago mi je što to nisam nikada uradila. Ponosna sam i na to što sam smršala i što nisam otišla na operaciju. Nisam protiv plastičnih operacija, jednog dana ću verovatno nešto menjati, ali pod mojim uslovima", zaključila je rijaliti zvezda.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>